Теребовлянський фаховий коледж культури і мистецтв

Среда, 24.04.2024, 04:35

Вітаю Вас Гость | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2018 » Март » 27 » « Формування ключових компетентностей при викладанні іноземних мов»
13:09
« Формування ключових компетентностей при викладанні іноземних мов»

У різні епохи формувалися різні погляди на завдання і характер організації освітнього процесу, особливий для кожного суспільства відповідно до конкретних умов його життя. Сьогодні великий інтерес виявляється до вивчення іноземної мови учнівською молоддю освітніх закладів. Використання іноваційних технологій та новітніх методів у викладанні іноземних мов дозволяє відійти від традиційних форм навчання й підвищити індивідуалізацію навчальної діяльності, оптимізувати засвоєння мовних структур та граматичних правил, а також подолати монотонність заняття при формуванні мовленнєвої та комунікативної компетенції при навчанні іноземних мов.

23 березня викладачі філологічних дисциплін Теребовлянського вищого училища культури разом з методистом Нечай Лесею Петрівною відвідали Теребовлянський спеціалізований ліцей, де спільно із волонтером Корпусу Миру і викладачами іноземних мов провели воркшоп на тему: « Формування ключових компетентностей при викладанні іноземних мов». Учасники «викладацької майстерні» мали змогу ознайомитися із інноваційними технологіями при викладанні української, англійської мов та зарубіжної літератури.

Педагог, який хоче мати високі результати навчання, повинен володіти методикою активізації пізнавальної діяльності студентів в процесі навчання. Своїм досвідом роботи поділилися вчителі-новатори спеціалізованого ліцею на чолі з директорм Лазорчик Іриною Богданівною. Ці успішні люди стали одними із перших, хто не побоявся впроваджувати нові методи у своїй професійній діяльності та експерементувати.

Викладачам училища були продемонстровані фрагменти уроків провідних вчителів школи, які використовують новітні методи та прийоми у своїй щоденній праці, які роблять її особливою, неординарною та надзвичайно захоплюючою. А викладачі іноземних мов отримали унікальну можливість спілкування англійською з носієм мови - волонтеркою Мері Офіт-Рейген , яка провела тренінг на тему: « Якби я був Творцем».

Викладачі циклової комісії філологічних дисциплін вражені побаченим і почутим. Зустріч з обміну досвідом завжди є корисна для тих, хто в пошуках нових освітніх технологій та формування соціально-адаптованих й інтелектуальних особистостей.

Категорія: новини сайту | Переглядів: 427 | Додав: saber | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Меню сайту

Пошук по сайту


Категорії розділу

новини сайту [363]
чутки [0]

Календар

«  Март 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Форма входу

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0