Теребовлянський фаховий коледж культури і мистецтв

Четверг, 25.04.2024, 13:56

Вітаю Вас Гость | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2016 » Февраль » 2 » Інформація з переддипломної практики
15:10
Інформація з переддипломної практики

Культура збагачує народи найкращим, що накопичило людство.

Сьогодні у розвитку бібліотек  проходить модернізація бібліотечного обслуговування, запроваджуються нові методи і принципи взаємодії з користувачами в умовах цифрової ери. Саме володінням  інформаційними технологіями відзначились студенти ІІІ курсу спеціальності «Бібліотечна справа», перебуваючи на переддипломній практиці в Теребовлянській районній бібліотеці.

Увазі глядачів була представлена презентація «Культура збагачує народи найкращим, що накопичило людство». Зенін Леся, демонструючи презентацію, розповіла про найбільші бібліотеки України і світу. Про найдавніші книги  поділилась інформацією Кревська Юля. Зачарувала світлинами найбільших музеїв світу Бойчук Мар’яна. Здивувала найунікальнішими книгами Воробець Ліля. Та найбільше вразила презентація Будзанівської Оксани, в якій студентка ознайомила з відеороликом про роботу бібліотеки майбутнього - міської бібліотеки Штутгарта (Німеччина). Споглядаючи її, переконуєшся, що і в  наш інформаційний вік така бібліотека ніколи не буде пустувати без допитливих читачів, а кожен бібліотекар мріє працювати саме в такій бібліотеці.

Інформація з переддипломної практики

«В День Соборності та Злуки ми один нарід» - під такою назвою відбулась інформаційна година в Теребовлянській районній бібліотеці. ЇЇ провели студенти-практиканти спеціальності «Бібліотечна справа» разом з працівниками бібліотеки. Не оминули  і такої важливої події нашої історії як битва під Крутами.

Студенти майстерно відтворили яскраві і трагічні сторінки боротьби за українську державність, професійно презентували книжкові виставки «Соборна мати – Україна одна для всіх, як оберіг» та «Стогнали Крути, і молився вітер, цілуючи скривавлені сліди». Майбутні бібліотекарі змусили кожного присутнього подивитись на одну з героїчних сторінок української історії крізь призму сучасності, і навпаки, побачити Україну 2016 року через події, які відбувалися 29 січня 1918 року біля селища Крути Чернігівської губернії.

Переглядів: 553 | Додав: saber | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Меню сайту

Пошук по сайту


Категорії розділу

новини сайту [363]
чутки [0]

Календар

«  Февраль 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29

Форма входу

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0