Теребовлянський фаховий коледж культури і мистецтв

Суббота, 20.04.2024, 18:01

Вітаю Вас Гость | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2019 » Март » 19 » Переддипломна виробнича практика
08:59
Переддипломна виробнича практика

Одним із найважливіших питань у навчально – виховному процесі Теребовлянського коледжу культури і мистецтв є переддипломна виробнича практика студентів випускних курсів денної та заочної форм навчання. При підготовці студентів до державних іспитів – це є перший крок, який визначає заключний атестаційний період.

Переддипломна виробнича практика проводиться відповідно до «Положення про практику студентів вищих навчальних закладів»,

за графіком навчального плану. Студенти – практиканти спеціальності Народна художня творчість, були направлені на бази практики в районні, міські, сільські, селищні будинки культури, в заклади культури об’єднаних територіальних громад, бібліотек, школи мистецтв, музичні та загально - освітні школи, гімназії, дитячі садочки. А студенти спеціальності «Хореографія» в Тернопільську обласну філармонію, в м. Київ в Національний заслужений академічний ансамбль танцю України ім. П.Вірського, Чернівецький академічний обласний драматичний театр ім. О. Кобилянської.

Під час проходження практики студенти готували партитури музичних творів, тексти бесід, фонограми для проведення культурно - масових заходів, оголошення, музично – ігрові дискотеки, фотоматеріали та відеофільми, організовували дитячі ранки, готували та проводили заліковий масовий захід зі спеціалізації та КДД.

Переддипломна практика випускних курсів коледжу пройшла якісно,з виконанням всіх завдань. Це свідчить з виступів студентів.

На підсумковій конференції студенти обмінювалися думками про проходження практики, раділи відгукам і подякам, які отримували від керівників та глядачів. Зачитували дописи, статті з місцевих газет. Усе сказане вони підтверджували: фотографіями, відеоматеріалами, презентаціями.

Підсумкова конференція переддипломної виробничої практики в Теребовлянському коледжі культури і мистецтва.

Бази практики:

МБК Дружба Теребовлянського району:

Тернопільський РБК:

Підгаєцький РБК:

Бучацький РБК:

Гусятинська школа мистецтв

Зав. практичним навчанням М.О Ліпніцка

Категорія: новини сайту | Переглядів: 407 | Додав: saber | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Меню сайту

Пошук по сайту


Категорії розділу

новини сайту [363]
чутки [0]

Календар

«  Март 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Форма входу

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0