Теребовлянський фаховий коледж культури і мистецтв

Суббота, 20.04.2024, 04:33

Вітаю Вас Гость | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2019 » Февраль » 12 » «ПІДКОРИ СЦЕНУ»
08:00
«ПІДКОРИ СЦЕНУ»

1 лютого у місті Києві відбувся VI Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв «Підкори сцену-2019», який проходив в Центрі культури і мистецтв КНЕУ. Свої вміння і таланти охоче продемонстрували 170 учасників з різних регіонів України, а також гості з інших країн: солісти-вокалісти з Румунії, Молдови, Кишинева, Болгарії.

Теребовлянський коледж культури і мистецтв достойно представили студентка спеціалізації «Народне пісенне мистецтво» Богуцька Тетяна (І хор.) і вокальний квінтет «Елегія», учасниками якого є студенти ІІІ курсу: Заяць Соломія, Новак Володимир, Семенчук Вікторія, Томенчук Василь, а також викладач Мирослава Коновалова.

Репертуар конкурсантів був дуже цікавий і різноманітний: пісня Христини Соловій «Тримай», «Квітка розмарія» на сл. М. Ткача, муз. О.Пушкаренка, українська народна пісня «Ти до мене не ходи» в обробці М.Коновалової, «Намалюй мені ніч» Мирослава Скорика в аранжуванні М.Коновалової.

Оцінювало виступи компетентне журі: Лідія Михайленко (Київ) – Народна артистка України, педагог з вокалу, методист Київського інституту музики ім. Р.М.Глієра (естрадний вокал), засновник, художній керівник і солістка жіночого вокального тріо «Либідь»; Галина Голубєва (Київ) – викладач-методист вищої категорії Київської муніципальної академії естрадного та циркового мистецтва, педагог з вокалу на проектах «Х-фактор» і «Україна має талант»; Людмила Ложкіна (Кишинів, Молдова) – старший викладач Славянського університету (театрального факультету), педагог з вокалу вищої категорії, продюсер.

Студенти і мистецький керівник щиро вдячні викладачам Теребовлянської мистецької школи: концертмейстеру Ганюк Ірині, Липці Михайлу і Сорожкевичу Анатолію за інструментальний супровід і моральну підтримку у конкурсі.

Завдячуючи викладачам ДУМ Теребовлянського коледжу конкурсанти мали гарний зовнішній вигляд, одягнувши колоритний український стрій, що є немаловажним кроком до успіху.

У номінації «Естрадний вокал» Богуцька Тетяна і вокальний квінтет «Елегія» вибороли два перші місця в різних вікових категоріях. Емоції і переживання переповняли, студенти і викладачі отримали масу вражень і задоволення.

ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ !

Викладач музично-теоретичних і

вокально-хорових дисциплін

Коновалова М. І.

Категорія: новини сайту | Переглядів: 404 | Додав: saber | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Меню сайту

Пошук по сайту


Категорії розділу

новини сайту [363]
чутки [0]

Календар

«  Февраль 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Форма входу

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0