Теребовлянський фаховий коледж культури і мистецтв

Четверг, 25.04.2024, 20:00

Вітаю Вас Гость | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2012 » Октябрь » 1 » З любов’ю до професії
12:18
З любов’ю до професії

Криниця знань чи джерело –

До них дорога недалека,

Ця дивина, - як НЛО

Під назвою Бібліотека!

Всеукраїнський день бібліотек, що традиційно відзначають в Україні 30 вересня свідчить про глибоку повагу народу до культури, освіти, духовних надбань і, безперечно про визнання тієї великої ролі, яка відіграє в державі така поважна інституція, як Бібліотека. Вона завжди була збирачем, хранителем і дослідником творів друку – вічних пам’яток писемності, а її служителі – вірними зберігачами і популяризаторами духовної спадщини поколінь.

Описание: http://tvuk.at.ua/_ph/1/1/135985978.jpgЩо таке бібліотека для кожного громадянина? Чи працюють бібліотеки так, аби задовольняти потреби громади у книзі, у читані, у дозвіллі, у доступі до інформації? Саме до цього дня викладачі та студенти спеціальності «Бібліотечна справа» задали собі ці питання і впевнено сказали, що всі свої зусилля, всі свої професійні вміння і якості вони застосовують заради того, аби читачам було комфортно в наших бібліотеках, аби наше суспільство могло належно оцінити працю бібліотекаря.

Описание: C:\Users\Yevgen\Desktop\P9260105.JPGДо професійного свята студенти та викладачі Теребовлянського вищого училища культури готовились заздалегідь. Було складено заходи тижня спеціальності «Бібліотечна справа», присвяченого Всеукраїнському Дню бібліотек з 24.09-28.09.2012р., куди ввійшли:

·        виставка творчих робіт викладачів та студентів спеціальності «Бібліотечна справа»;

·        Описание: відкрите заняття з «Основ документознавства» в групі І курсу;

·        круглий стіл викладачів та студентів спеціальності з директорами обласних бібліотек;

·        інтерв’ювання успішних людей навчального закладу та студентів «Книга і бібліотека у Вашому житті»;

·        виставка-розпродаж видавничої продукції Вінницького видавництва «Нова книга»;

·        Описание: масових захід «Бібліо-фольк-паті» присвячений Всеукраїнському Дню бібліотек.

Вже стало традицією, що масовий захід до професійного свята готовить випускна група під керівництвом класних керівників. З велико. Відповідальністю та вимогливістю до сценарію підійшли режисер Козак Г.Я. та класні керівники Габура В.Б., Штик О.П.

Описание: Студенти засвідчили про креативний підхід до проведення масових заходів, продемонстрували новеньке, свіжоспечене «Бібліо-фольк-паті». Тут – вітання директора навчального закладу Виннічика М.І., подорожі в історію становлення книговидавництва та бібліотечної справи, вшанування ветеранів, інсценізація робочого місця дня училищної бібліотеки, бібліотренінги, книжкові пристрасті успішних людей (перегляд фільму), одвічно сварливі баби Параска і Палажка, конкурси, музичні вітання студентів інших спеціальностей, визначення номінантів викладачів спеціальності «Бібліотечна справа» та працівників бібліотеки.

Виношу щиру вдячність і повагу всім викладачам і студентам спеціальності «Бібліотечна справа» за творче відношення до доручень під час проведення тижня спеціальності, студентам і викладачам спеціальності «Народне пісенне мистецтво» (хоровий спів), режисеру масового заходу Козак Г.Я.

 

Зав.цикловою комісією

Л.О. Федчишин

Категорія: новини сайту | Переглядів: 1232 | Додав: saber | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar

Меню сайту

Пошук по сайту


Категорії розділу

новини сайту [363]
чутки [0]

Календар

«  Октябрь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Форма входу

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0