Теребовлянський фаховий коледж культури і мистецтв

Воскресенье, 19.05.2024, 04:46

Вітаю Вас Гость | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2014 » Ноябрь » 26 » НА ХВИЛІ ЄДНОСТІ І ПАТРІОТИЗМУ
11:39
НА ХВИЛІ ЄДНОСТІ І ПАТРІОТИЗМУ

    Осінній падолист уже відспівує свої прощальні акорди. Згасає осінь, та ніколи не згасне той вічний вогник творчості, молодечого ентузіазму, натхнення, любові, єдності і патріотиз­му, який панує у Теребовлянському вищому училищі культури. Днями студентство разом з викладачами і шанувальниками їхньої творчості відзначали Міжнародний день студента. Ор­ганізаторами та ведучими святкового дійства були студенти відділу театралізовано-видовищних заходів.

   Теплими і щирими оплесками зустрічали студенти директора, заслуженого працівника культури України Миколу Виннічика, який передав вітання талановитій молоді сво­го закладу, вручивши грамоти від обласної ради за високу громадянську позицію, від­мінні успіхи у навчанні студентам Юлії Грицишин та Андрію Юзькевичу.

  Теплі слова побажань творчих успіхів і натхнення засилала студентству завідувач сектору у справах сім’ї та молоді РДА Га­лина Майор. Вона нагородила грамотами і солодкими подарунками за 1-е місце у Все­українському конкурсі ім. П. Вірського хоре­ографічний колектив, ансамбль народного танцю «Любисток» та його керівника, заслу­женого працівника культури України Ігоря Николишина.

  А далі була цікава, насичена розважальна програма, підготов­лена студентами ТВУК та їхніми наставниками, яка довела, що мо­лодь і у такий важкий для країни час налаштована на оптимізм і позитив, має власний погляд на сьогодення і завтрашнє, є співу­чою, яскравою, та­лановитою у всьому. Родзинкою свята став танцювальний флеш-моб, під час якого май­бутні хореографи під звуки пісні про Україну відтворили українську символіку: герб і пра­пор України.

Тарас ПОГОРІЛИЙ,

головний спеціаліст сектору у справах сім'ї та молоді РДА.

Категорія: новини сайту | Переглядів: 731 | Додав: saber | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Меню сайту

Пошук по сайту


Категорії розділу

новини сайту [363]
чутки [0]

Календар

«  Ноябрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Форма входу

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0