Теребовлянський фаховий коледж культури і мистецтв

Суббота, 18.05.2024, 16:24

Вітаю Вас Гость | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2012 » Май » 10 » «Надія-2012»
14:09
«Надія-2012»

      За роки проведення фестивалю-конкурсу «Надія» у ньому взяли участь 3558 чоловік. Після гімну «Надії», створеного ще для першого конкурсу студентами училища Юлією Микитчук та Степаном Критишином.

      Відкрив цей фестиваль-конкурс голова організаційного комітету, директор Теребовлянського вищого училища культури, заслужений працівник культури України Виннічик М.І., який у своєму вітальному слові побажав всім конкурсантам вдалого виступу і запевнив, що всі переможці мають можливість вступити на пільгових умовах до нашого мистецького навчального закладу, який за 70 років свого існування підготував випускників, якими пишається не лише наша область, а й вся Україна.

      Схвильовані конкурсанти у різних номінаціях змагались, доводячи свої творчі можливості безпристрасним членам журі.

      Результати були оприлюднені під час гала-концерту. Переповнена актова зала училища ледь умістила всіх бажаючих.

      42 конкурсанти і 8 колективів були кращими і одержали дипломи і цінні подарунки, про які потурбувались спонсори. Дирекція училища щиро вдячна їм  за розуміння і підтримку.

      Гран-прі фестивалю-конкурсу в номінації «Народна хореографія» одержав колектив «Зорепад» з м. Чорткова, у номінації «Декоративно-ужиткове мистецтво» - Пілат Д. з с.Підгайчики, у номінації «Народне інструментальне мистецтво» Галайда Петро, Чортківський район, с.Заводське, у номінації «Народне пісенне мистецтво» - Прокопчук С., з м.Збараж, у номінації «Духові інструменти» - Левіцький Д. з смт. Товсте Заліщицького району.

      Нагороджували переможців: Ростоцький М.Д., завідувач сектором навчальних закладів та мистецтва управління культури ОДА, Коваль В.Р., Довгалюк Х.Р., головні спеціалісти управління культури, Шимчук С.М., заступник начальника  управління у справах сім‘ї та молоді ОДА, Бойко В.К., заступник  голови  РДА, Кузів М.Р.,  начальник   відділу  культури  РДА,  Борецька Л.В., начальник служби у справах сім‘ї та молоді РДА, Заноз О.Т., заступник міського голови.

      Особлива вдячність обласної організації працівників освіти і науки України, її голові Олегу Ярославовичу Равлику за надані цінні подарунки для творчих дітей, переможців фестивалю-конкурсу «Надія-2012» та всім небайдужим до творчої молоді людям, яких просто неможливо всіх перерахувати. Головним режисером усього свята та його ведучою була Галина Козак.

Фото конкурсантів та учасників Надії-2012

Категорія: новини сайту | Переглядів: 974 | Додав: saber | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Меню сайту

Пошук по сайту


Категорії розділу

новини сайту [363]
чутки [0]

Календар

«  Май 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Форма входу

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0