Теребовлянський фаховий коледж культури і мистецтв

Воскресенье, 19.05.2024, 00:09

Вітаю Вас Гость | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2020 » Март » 10 » Переддипломна практика
10:12
Переддипломна практика

Переддипломна практика

Переддипломна практика є тією останньою сходинкою в процесі підготовки студентів до цілісного виконання комплексу функціональних обов’язків студентів.
      У період з 12 січня по 08 лютого студенти випускних курсів спеціальності «Менеджмент соціокультурної діяльності» Теребовлянського коледжу культури і мистецтв проходили переддипломну виробничу практику на базах кращих закладів культури Тернопільщини. Серед яких Бережанський, Бучацький, Борщівський, Заліщицький, Зборівський, Збаразький Тернопільський районні будинки культури та в закладах культури об
єднаних територіальних громад – Микулинецькій, Теребовлянській.
      Метою проходження практики в діючих творчих колективах є формування у студентів професійних знань і навичок щодо прийняття самостійних рішень під час професійної діяльності в реальних умовах.
      Під час проходження практики студенти виконали завдання, які були поставлені перед ними: підбирали матеріал для складання сценарію і проведення залікового масового заходу, репертуар для колективів відповідної спеціалізації; здійснювали репетиції з учасниками колективів, втілюючи власні виконавські задуми; виступали ведучими, читцями, солістами; проводили пошукову роботу, збираючи фольклорний матеріал.
      На практиці студенти опановували сучасні прийоми та методи в галузі майбутньої професії. Переконавшись, як багато знань отримали в коледжі, в черговий раз усвідомили, що не все так просто в роботі з людьми, адже для цього постійно потрібно самовдосконалюватися.
      Студенти спеціальності «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» проходили переддипломну практику в Теребовлянській районній бібліотеці та державному архіві району, Тернопільській обласній бібліотеці для дітей та державному архіві Тернопільської області.
      На практиці студенти дізналися багато нового і закріпили знання, які здобули в коледжі та ознайомилися з усіма аспектами бібліотечної та архівної справи. Практика студентам допомогла поглибити та конкретизувати теоретичні знання, виробити практичні уміння та навички основних процесів бібліотечної роботи.
      Студенти спеціальності «Хореографія» проходили переддипломну практику в закладах культури в школах мистецтв та в Хмельницькій обласній філармонії академічного ансамблю пісні і танцю «Козаки Поділля».
      Студенти спеціальності «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація» проходили практику в коледжі культури і мистецтв.

       Сьогодні є важливим не тільки об’єм знань, які отримують студенти під час навчання, а й формування у них практичних навичок майбутньої професійної діяльності.Фахівець повинен бути готовим до змін та вмінь пристосуватись до нових вимог , оперувати інформацією і активно діяти.

Переглядів: 300 | Додав: aleksandr | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Меню сайту

Пошук по сайту


Категорії розділу

новини сайту [363]
чутки [0]

Календар

«  Март 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Форма входу

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0