Теребовлянський фаховий коледж культури і мистецтв

Четверг, 25.04.2024, 06:14

Вітаю Вас Гость | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2013 » Май » 30 » Ансамбль танцю "Любисток" в Кам'янець - Подільському
12:39
Ансамбль танцю "Любисток" в Кам'янець - Подільському
   З 16 по 19 травня 2013 року Народний аматорський ансамбль танцю «Любисток» Теребовлянського вищого училища культури, став учасником VII Міжнародного фестиваю національних культур «Острів семи скарбів», що проходив в рамках святкування Дня міста Кам’янець – Подільський.
   Історія фестивалю розпочалась з 2001 року,поступово набуваючи популярності серед мешканців міста, області, України та майстрів мистецтв інших держав. . Цього року програма фестивалю включала ряд культурно-мистецьких заходів, серед яких урочисте відкриття, презентація творчих колективів, святковий карнавал, концерти на різних майданчиках міста, в навчальних закладах і на підприємствах, екскурсійні програми, вечори дружби, священна братчина, урочисте закриття фестивалю.
   Під мудрим керівництвом заслуженого працівника культури України, художнього керівника «Любистка» - Николишина І.О.,25 учасників ансамблю збагатися незабутніми враженнями, набули досвіду і просто відпочили у стінах старовинного козацького міста. Упродовж святкування своє мистецтво тут представляли творчі колективи та окремі виконавці з Польщі, Румунії, Вірменії, Росії, Литви та України.
    Першого дня ансамбль «Любисток» показав гостям та господарям міста стрімку та запальну "Гуцульську рапсодію", вже тоді відрекомендувавши себе як високопрофесійний танцювальний колектив. Другого дня шквал аплодисментів отримав запальний та щирий "Гопак" від "Любистка". А на закритті фестивалю у стінах фортеці пошановувачі мистецтва танцю були зачаровані мужньою та завзятою хореографічною композицією «Козацькі забави»
Вже після першого виступу полилися захоплені та схвальні відгуки на адресу в сторону Теребовлянської танцювальної школи .На Кам’янець – Подільському форумі та на сайті «Любистка» триває активне обговорення виступів та линуть слова подяки ансамблю.
   Заходи подібного роду в Кам’янець - Подільському вже традиція, яку варто плекати. Учасники ансамблю щиро вдячні організаторам за підготовку та проведення такого чудового свята. Велика подяка директору Теребовлянського вищого училища культури, Заслуженому працівнику культури України Виннічику М.І. за сприяння та підтримку в організації поїздки. З нетерпінням чекатимемо наступного року!







Інформація взята з сайту хореографічного відділу ТВУК, повний текст матеріалу та більше фото знаходяться за адресою http://tvukdance.at.ua/
Категорія: новини сайту | Переглядів: 1382 | Додав: saber | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar

Меню сайту

Пошук по сайту


Категорії розділу

новини сайту [363]
чутки [0]

Календар

«  Май 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Форма входу

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0