Теребовлянський фаховий коледж культури і мистецтв

Пятница, 26.04.2024, 12:36

Вітаю Вас Гость | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2014 » Октябрь » 3 » Бібліотек@ - територія єдності!
12:01
Бібліотек@ - територія єдності!

     Відзначення свята розпочалося проведенням круглого столу, який об’єднав навколо актуальної теми «Інформаційно-комунікаційні технології в роботі бібліотек» викладачів і студентів спеціальності «Бібліотечна справа» з представниками обласних бібліотек. Досвідом впровадження новітніх технологій в роботі Тернопільської обласної бібліотеки для молоді поділилася директор – Гук Л. С. Завідувачка науково-методичного відділу Тернопільської обласної універсальної  наукової бібліотеки  Єрошенкова С. Т. розкрила широкі можливості автоматизованих бібліотечних технологій. Про роботу з дітьми з залученням ІК технологій розповіла завідувачка науково-методичного відділу Тернопільської обласної бібліотеки  для дітей Хованець Т. В., випускниця ТВУК 2011р. Гості круглого столу закликали студентів цікавитись новітніми технологіями, постійно навчатись, розвиватись, побажали бути творчими, креативними, вірити в себе і в свою професією.
     Родзинкою святкування  Всеукраїнського Дня бібліотек став бібліотечний флешмоб. Звучали гасла сучасної бібліотеки – «Бібліотека єднає людей!», «Бібліотека – це місце ідей!», «Читати – це модно!», «Читай – формат не має значення!». Паралельно проводилось інтерв’ювання перехожих під девізом «Завітай в бібліотеку, що від тебе недалеко».
Студенти з різних носіїв інформації читали фрагменти творів Кобзаря у сквері біля пам’ятника Т. Шевченка. Лунала поезія про борців за волю України біля пам’ятника С. Бандері. Символічно, що в центрі нашого міста, під час читання поетичних рядків, присвячених єдиній  Україні, додому з полону повернувся наш земляк Крупа Андрій. Розчулені теребовлянці та всі учасники флешмобу зі сльозами на очах  вітали героя оплесками та квітами. Спільно заспівали державний Гімн. У небо здійнялись жовто-блакиті кульки – символи неподільної України!
     За традицією, святкування Всеукраїнського Дня бібліотек  підготували і провели студенти випускної групи спеціальності «Бібліотечна справа», куратор Николишин С. М., режисер заходу – Козак Г. Я.    Долучились до проведення свята студенти спеціалізацій «Видовищно-театралізовані заходи», «Народна хореографія». Щиро дякуємо їм за співпрацю!

 

Лещук О. В., викладач спеціальності «Бібліотечна справа»

Категорія: новини сайту | Переглядів: 813 | Додав: saber | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Меню сайту

Пошук по сайту


Категорії розділу

новини сайту [363]
чутки [0]

Календар

«  Октябрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Форма входу

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0