Теребовлянський фаховий коледж культури і мистецтв

Понедельник, 06.05.2024, 20:46

Вітаю Вас Гость | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2022 » Октябрь » 6 » День працівника освіти у нашому коледжі
19:49
День працівника освіти у нашому коледжі

У першу неділю жовтня в Україні традиційно відзначається День працівника освіти. Це свято всіх,  хто шанує працю педагога, наставника підростаючого покоління.

Не оминуло це свято  і Теребовлянський фаховий коледж культури і мистецтв. На святковому концерті лунали щирі слова подяки від вдячних студентів.

З вітальним словом виступив заступник директора  з навчальної частини Денис Сергієв, який  подякував  викладачам за їх нелегкий труд в цей складний воєнний час, побажав колегам здоровя, натхнення та миру.

Щирі вітання студентська спільнота та колектив коледжу адресували викладачу-методисту, відміннику освіти України Гордію Любомиру Романовичу з нагоди отримання Почесної грамоти, ордена святого вмч. Юрія Переможця.

На святковому дійстві дебютували студенти-першокурсники: дует у складі студентів спеціалізації «Народне пісенне мистецтво» Юліани Грошко і Мар’яни Пастущак  (мистецький керівник  Мирослава Коновалова),  Христини  Голінки і Соломії Кулик (мистецький керівник   Марія Сергієва), музична композиція у виконанні  студентів спеціалізації  «Народне інструментальне  мистецтво (народні інструменти)» Дмитра Коновалова (клас викладача Марії Губ’як) та Вілени Клемонци, студентки спеціалізації  «Народне інструментальне  мистецтво (духові  інструменти)», Володимира Качура (клас викладача Павла Васенка).

 

Музичне привітання звучало від студентів спеціалізації «Народне інструментальне  мистецтво (народні інструменти)» Михайла Регуша (клас викладача Василя Сороки) та «В’язанка українських пісень» у виконанні  Івана Дзвеняка, студента спеціалізації «Народне інструментальне мистецтво (духові інструменти)» Богдана Хоми (клас викладача Любомира Гордія, концертмейстер Алла Шевчук).

Яскраві емоції подарували студенти спеціалізації «Народна хореографія» ансамбль сучасного класичного танцю «Дивертисмент» (мистецький керівник  Ірина Краківська).

Приємно вразили  своїм талантом і студенти спеціалізації «Видовищно-театралізовані заходи»Заслуговують на подяку студенти,  котрі брали активну участь у проведенні святкового заходу: Урбанська Катерина, Сопель Ярослав, Зоряна Небесьо, Островський Ростислав, Романчук Юлія, Семчишин Валентина, Бойків Руслан, Коржевський Станіслав, Суханя Діана.

Святковий концерт залишив яскраві враження в душі кожного глядача.

Захід підготувала викладач спеціалізації «Видовищно-театралізовані заходи»  Тетяна Яременюк.

Категорія: новини сайту | Переглядів: 92 | Додав: aleksandr | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Меню сайту

Пошук по сайту


Категорії розділу

новини сайту [363]
чутки [0]

Календар

«  Октябрь 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Форма входу

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0