Теребовлянський фаховий коледж культури і мистецтв

Пятница, 26.04.2024, 04:43

Вітаю Вас Гость | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2019 » Декабрь » 3 » День відкритих дверей
10:37
День відкритих дверей

День відкритих дверей

Якщо театр починається з вішалки, то навчальний заклад − з Дня відкритих дверей. Саме після цієї події більшість абітурієнтів приймають остаточне рішення: вступати чи ні в обраний навчальний заклад.

29 листопада в коледжі культури і мистецтв відбувся День відкритих дверей. Це справді свято, на якому, крім гостей, присутні директор коледжу, заступники, завідувачі відділень, голови циклових комісій, викладачі, студенти, працівники коледжу.

Під час даного заходу абітурієнти та їх батьки змогли зануритися в атмосферу студентського життя, познайомитися з коледжем, спеціальностями та викладачами, а також із перших вуст дізнатися про вступ та навчання .

 Директор Теребовлянського коледжу культури і мистецтв Виннічик М.І. у своєму виступі зазначив, що у навчальному закладі студенти не лише здобувають грунтовні знання, а й вчаться активно, повноцінно жити, якісно проводити свій вільний час. Досягнення наших колишніх вихованців підтверджують, що зерна добра , людяності, професіоналізму, посіяні в їхніх серцях викладачами дають плідні сходи.

 «Наш колектив продовжує творчо і наполегливо готувати молоду зміну культурно - освітніх працівників, яка буде плекати велич рідної Тернопільщини – адже ця відповілальна місія під силу лише освіченим, високоморальним і патріотично налаштованим людям», - наголосив заступник директора з навчальної частини Сергієв Д.І.

Поради керівництва коледжу спрямовані на те, щоб зараз, у час економічної скрути, якомога ефективніше і доцільніше виконати державне замовлення, допомогти майбутнім абітурієнтам і їхнім батькам зробити вибір.

До прийому гостей готувалося кожне відділення, тому радо приймало і тих, хто вже визначився зі спеціальністю, і тих, хто ще стоїть перед вибором.

 Закінчився захід яскравим концертом, на якому студенти показали майбутнім абітурієнтам та їхнім батькам свої вміння та навички.

Переглядів: 462 | Додав: aleksandr | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Меню сайту

Пошук по сайту


Категорії розділу

новини сайту [363]
чутки [0]

Календар

«  Декабрь 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Форма входу

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0