Теребовлянський фаховий коледж культури і мистецтв

Пятница, 26.04.2024, 16:31

Вітаю Вас Гость | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2012 » Ноябрь » 27 » Я люблю студентську країну!
16:21
Я люблю студентську країну!
     Саме під таким девізом було визначено святкування Міжнародний день студента в Теребовлянському вищому училищі культури.  Ще задовго до нього активісти студентського самоврядування думали як краще відзначити студентське свято і вирішили обов‘язково запросити своїх колег Кременецького лісоколеджу з якими незадовго зазнайомилися під час поїздки в мальовничий Волинський  край у с. Стіжок Шумського району, де був розташований у 1943 році табір УПА «Волинь-Південь», псевдо «Крук».
    Цікава екскурсія завершилась відвідинами Кременецького лісоколеджу, студенти якого радо приймали нас. Тому у програмі студентського свята було визначено започаткувати посадку алеї відмінників двох навчальних закладів, провести конкурс «Я люблю студентську країну» і дискотеку «Дружні посиденьки».
     Напередодні символічна стипендіальна комісія у складі голови студентської профспілки Данилюк Ольги, голови молодіжного комітету Копчак Ольги, вручала кожному студенту символічну добавку до стипендії.
    З самого ранку училище готувалось зустрічати гостей, які не лише приїхали вчасно автобусом, а й привезли дерева для алеї дружби. З цікавістю гості знайомились з нашим навчальним закладом, а потім з задоволенням брали участь у всіх конкурсах ігрової програми «Я люблю студентську країну». Молодь обох закладів, за дорученням голови Ради директорів ВНЗ І-ІІ р.а. Калушки В.П., палко  привітала  методист, відмінник освіти України Чайка О.О. і побажала кожному стати успішним громадянином України.
    Потішили гостей з Кременця творчим доробком ансамбль класичного танцю «Дивертисмент» (керівник Краківська І.В.), ансамбль танцю "Modern Side” (керівник Гребеньовська Б.В.), вокалісти Кулій Л., Вовк О., Кошняну Г., Земба П., тріо духовиків під орудою Шайновича І.М., а родзинкою вечора став «танок з мольбертами» у виконанні студентів відділу декоративно-прикладного мистецтва, які втілили ідею свого викладача Худого В.П. Стільки емоцій і оплесків актова зала училища мабуть ще не знала. І гості і господарі ніби змагались у своєму творчому креативі. Після цього всіх запросили на «Дружні посиденьки» в гуртожиток. Там у тісному колі з гостями було справжнє порозуміння, кожен міг не лише поспілкуватися на відверті теми, а й потанцювати запального танцю. Ранок прийшов так швидко, ніби то була найкоротша ніч року.
    Треба було повертатися додому, в Кременець, але як не побачити ще Теребовлю з висоти Замкової Гори? Захоплено слухали всі розповідь екскурсовода Людмили Колісник, фотографувалися на згадку і вже сумували від прощання.
   Щиро запросили кременчани до себе в гості, побажали щоб росло дерево єднання – червона калина, міцніла дружба між навчальними закладами і всі випускники мали майбутнє в державі Україна.
                                                                                       З.Габрук




Категорія: новини сайту | Переглядів: 971 | Додав: saber | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Меню сайту

Пошук по сайту


Категорії розділу

новини сайту [363]
чутки [0]

Календар

«  Ноябрь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Форма входу

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0