Теребовлянський фаховий коледж культури і мистецтв

Понедельник, 06.05.2024, 03:31

Вітаю Вас Гость | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2022 » Февраль » 18 » Мелодія для двох сердець
06:34
Мелодія для двох сердець

Дивовижне свято відзначають у світі 14 лютого – День святого Валентина, свято романтики, кохання та ніжності. У цей день закохані висловлюють свої щирі почуття й обмінюються подарунками, влаштовують романтичні сюрпризи своїй другій половинці.

16 лютого ніжно та водночас весело відсвяткували День усіх закоханих у Теребовлянському фаховому коледжі культури і мистецтв.

В рамках профорієнтаційної роботи на свято були запрошені учні Теребовлянського профільного ліцею, а також Струсівського обласного мистецького ліцею.

За допомогою чарівних композицій «Перше кохання» студенти спеціалізації «Народна хореографія» Тетяна Чопик, Даниїл Шевіла та студент спеціалізації «Народне інструментальне мистецтво» Іван Дзвеняк показали, яким різнобічним може бути кохання.

Студенти спеціалізації «Видовищно-театралізовані заходи» та «Декоративно-прикладне мистецтво» продемонстрували в естрадних мініатюрах яскраві кумедні випадки зі студентського життя.

Вразили всіх присутніх своїми номерами студенти спеціалізації «Народне інструментальне мистецтво». На святі лунали романтичні пісні у виконанні викладача В. Панюса з донечкою,  студентів Б. Барана, Г. Мендик та І. Дзвеняка.

Наприкінці виступу глядачів зачарувало виконання інструментальної композиції “Summertime”  у складі В. Самолука, В. Савки, О. Гаврищука.

Під час концерту пролунало відеозвернення викладачів, у якому вони ділилися власними історіями, а також закликали студентів виявляти любов до своєї сім’ї,  любов до друзів, любов до професії, любов до творчості.

Свято вдалося особливо цікавим завдяки конкурсам, у яких взяли участь студенти та викладачі коледжу. Впродовж змагань учасники продемонстрували кмітливість та згуртованість.

Організувала концертну програму викладач фундаментальних та професійно-орієнтованих дисциплін Н. Марцинів,  а ведучі свята Ю. Скоморівська, М. Здеб, О. Галайко та Я. Сопель перетворили вечір на чудове дійство з піснями, танцями, конкурсами і провели його в теплій, романтичній атмосфері.

Кохання… Воно для кожного своє, воно настільки різне й щоразу неповторне, що йому важко дати чітке визначення. Кохання – це те, що допомагає, те, що дарує  щастя. Воно розфарбовує життя в яскраві тони.

Викладачі та студенти ТФККіМ вітають усіх зі святом та бажають кожному бути дійсно щасливим, а також безмежно любити свою справу!

 

Статтю підготувала С. Валевська

Переглядів: 301 | Додав: trb2080 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Меню сайту

Пошук по сайту


Категорії розділу

новини сайту [363]
чутки [0]

Календар

«  Февраль 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28

Форма входу

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0