Теребовлянський фаховий коледж культури і мистецтв

Пятница, 26.04.2024, 21:23

Вітаю Вас Гость | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2019 » Май » 23 » Меморандум в дії
11:11
Меморандум в дії

Теребовлянський коледж культури і мистецтв уклав меморандум із Великогаївською та Теребовлянською об’єднаними громадами про співпрацю, який визначив галузі та механізми плідної роботи в галузі культури.

Циклова комісія «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» активно включилася у виконання його основних завдань в галузі бібліотечної справи, враховуючи важливі аспекти сьогодення: збирання, накопичення, збереження, опрацювання, поширення документної інформації, що містить знання людства, активну співпрацю з різними структурами при створенні інформаційних продуктів та послуг, застосування різних інновацій, виявлення, систематизація документів. Враховуючи виклики сьогодення масова робота кожної бібліотеки повинна трансформуватися, бути креативною, емоційною, наближена до громади і завжди проводитися за її участю, тому на семінарі-практикумі, який відбувся 21 травня в Теребовлянському коледжі культури і мистецтв розглядалися новітні форми роботи сучасних бібліотек.

В програмі семінару-практикуму викладачі та студенти ІІІ курсу спеціальності представили у вигляді міні проектів такі нові форми роботи, як: арт бук, open air, бібліоквест, бібліотрансформер. Студенти, під керівництвом викладачів Лещук О.В., Федчишин Л.О., продемонстрували оригінальні, нестандартні ідеї та методики, що відображають нове бачення змісту та організації бібліотечного і бібліографічного обслуговування, які допомагають сформувати позитивний імідж бібліотеки в громаді. З новими ідеями, думками поверталися бібліотечні працівники до своїх бібліотек.

Для тих молодих людей, які ще не обрали свою професію, пропонуємо стати студентами спеціальності «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» Теребовлянського коледжу культури і мистецтв і в майбутньому зайняти такі посади: менеджер інформаційно-бібліотечної сфери, бібліотекаря АРМ, діловод. Випускники можуть працювати спеціалістами цифрових бібліотек, електронних ресурсів, бібліотекарями, референтами, в музеях і офісах.

Федчишин Л.О. зав.цикловою комісією «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа»

Категорія: новини сайту | Переглядів: 323 | Додав: saber | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Меню сайту

Пошук по сайту


Категорії розділу

новини сайту [363]
чутки [0]

Календар

«  Май 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Форма входу

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0