Теребовлянський фаховий коледж культури і мистецтв

Воскресенье, 05.05.2024, 23:07

Вітаю Вас Гость | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2021 » Июнь » 23 » Мистецько-творче життя спеціалізації "Народне інструментальне мистецтво" (духові інструменти)
08:15
Мистецько-творче життя спеціалізації "Народне інструментальне мистецтво" (духові інструменти)

Епідемія "Covid-19", карантин, онлайн навчання внесли свої корективи як в навчальний процес так і в систему підготовки фахівця загалом. Хоча заняття продовжувалися з карантинними перервами, окремі студенти спеціалізації підготовили відповідну програму і були учасниками Міжнародних, Всеукраїнських фестивалів-конкурсів та були відзначені дипломами а також подяками організаторів конкурсів.

Клас викладача Заслуженого працівника культури України КОЗАКА І.Р.
Концертмейстер ШЕВЧУК А.А.

Антон Петрашик - студент ІІІ-го курсу по класу валторни. Дипломант IX-го Міжнародного конкурсу молодих трубачів та валторністів ім. М.Старовецького (м.Тернопіль), IX-го Всеукраїнського віртуального конкурсу виконавців на духових та ударних інструментах ім. В.Старченка (м.Рівне) та ІІІ-го відкритого конкурсу виконавців на духових та ударних інструментах ім. С.Томича (м.Ужгород).

Клас викладача ВАСЕНКА П.А.
Концертмейстер КАСЬКІВ О.Р.

Назарій Б'ялковський - студент ІІ-го курсу по класу труби. Дипломант IX-го Міжнародного конкурсу молодих трубачів та валторністів ім. М.Старовецького (м.Тернопіль), IX-го Всеукраїнського віртуального конкурсу виконавців на духових та ударних інструментах ім. В.Старченка (м.Рівне) та ІІІ-го відкритого конкурсу виконавців на духових та ударних інструментах ім. С.Томича (м.Ужгород).
Андрій Ткач - студент ІІ-го курсу по класу труби. Дипломант IX-го Всеукраїнського віртуального конкурсу виконавців на духових та ударних інструментах ім. В.Старченка (м.Рівне).

Клас викладача ГОНЧАРУКА М.С.
Концертмейстер ПЛОТНІКОВА Л.В.

Валентина Савка - студентка ІІ-го курсу по класу саксофона. Дипломант IX-го Всеукраїнського віртуального конкурсу виконавців на духових та ударних інструментах ім. В.Старченка (м.Рівне).

Клас викладача Відмінника освіти України ГОРДІЯ Л.Р.
Концертмейстер ШЕВЧУК А.А.

Богдан Хома - студент ІІ-го курсу по класу саксофона. Дипломант IX-го Всеукраїнського віртуального конкурсу виконавців на духових та ударних інструментах ім. В.Старченка (м.Рівне).

Клас викладача Відмінника освіти України УКРАЇНЦЯ Л.С.
Концертмейстер ГУБ'ЯК М.В.

Богдан Грушецький - студент IV-го курсу по класу кларнета. Дипломант IX-го Всеукраїнського віртуального конкурсу виконавців на духових та ударних інструментах ім. В.Старченка (м.Рівне).

Переглядів: 252 | Додав: aleksandr | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Меню сайту

Пошук по сайту


Категорії розділу

новини сайту [363]
чутки [0]

Календар

«  Июнь 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Форма входу

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0