Теребовлянський фаховий коледж культури і мистецтв

Среда, 01.05.2024, 02:42

Вітаю Вас Гость | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2021 » Ноябрь » 19 » Найочікуваніше свято молоді – День студента
22:32
Найочікуваніше свято молоді – День студента

"Gaudeamus IgItur, juvenesdumsumus"

"Будемо ж радіти, поки ми юні"

(рядки з відомого студентського гімну)

 

        17 листопада Україна, як і весь світ, відзначає Міжнародний день студента. Це – символічний день обєднання студентів і навчальних закладів з метою зміцнення ролі студенства у громадському житті країни. Студенти – молоді, активні, розумні, винахідливі, завзяті, а студентські роки – незабутня, весела пора у житті кожного, хто коли – небудь сидів за студентською лавою.

        Традиції святкування цього святає дуже схожі незалежно від країни, міста чи навчального закладу – якнайвеселіше провести час. Не зраджуючи традиції, весь студентський колектив нашого коледжу зібрався в цей день, щоб разом відсвяткувати і повеселитися. Організувати незабутнє свято нашій молоді допомогли викладачі фундаментальних та професійно-орієнтованих дисциплін Марцинів Н. М., Яременюк Г. Ю. Активно долучилися до планування концерту студенти ІVкурсу спеціалізацій «Видовищно-театралізовані заходи» (Скоморівська Ю.), «Народне пісенне мистецтво» (Луцишин А., Писків Р.) та студенти інших відділів. Ведучими заходу були Богуцька Т., Бойківська М. та Фірман Д.

        Зворушливо щирі слова вітання на адресу молоді висловили в. о. директора Ткачук Олена Петрівна, Габрук Зоя Василівна, Гордій Любомир Романович, а також колишні студенти нашого коледжу Заляпський Андрій та Курта Юрій. Всіх переповнювали почуття радості та хвилювання, адже, що може бути прекрасніше ніж юні роки сповнені вражень, надій та нових зустрічей!

        На концерті студенти продемонстрували всі свої таланти: грали на музичних інструментах, співали, танцювали, дотепно жартували та ставили театральні номери, але звичайно з допомогою своїх наставників Яременюк Т.І., Краківської І.В., Гордія Л.Р., Сергієвої М.Б., Кутного П.В.

        Особливі емоції подарували студенти спеціалізації «Народне інструментальне мистецтво» Хома Б. та Савка В. також прозвучали сольні номери у виконанні Матлак Х., Дзвеняк І., Регуш М., Тимчик В. та Джурило А.

 

        Весь викладацький колектив ТФККіМ щиро вітає наших студентів зі святом і бажає їм здоров’я, творчого натхнення, успіхів та легкості у навчанні! Нехай збуваються всі ваші мрії та назавжди у серцях збережеться романтика студентських років, а друзі, яких ви зустріли серед однокурсників, залишаться з вами у майбутньому!

 

У Міжнародний день студентів

Бажаєм радісних моментів,

 Веселощів, емоцій виру,

 Насолодитись святом щиро!

 

 Дається легко хай наука,

В біді хай друг протягне руку,

Хай все виходить, все вдається,

 Фортуна завжди хай сміється!

 

 

 

Статтю підготувала Солтисік Ірина

Переглядів: 294 | Додав: trb2080 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Меню сайту

Пошук по сайту


Категорії розділу

новини сайту [363]
чутки [0]

Календар

«  Ноябрь 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Форма входу

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0