Теребовлянський фаховий коледж культури і мистецтв

Понедельник, 06.05.2024, 12:05

Вітаю Вас Гость | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2021 » Июнь » 29 » ВИПУСКНИЙ
17:46
ВИПУСКНИЙ

«…І КОЖЕН ФІНІШ, ТО ПО СУТІ СТАРТ…»

Ось і настав цей незвичайний день, день завжди урочистий, радісний  і водночас хвилюючий для всіх присутніх.  День розставання з навчальним закладом, рідними, щирими друзями та наставниками.

Закінчилося останнє заняття, здані останні заліки та іспити, а студентиможуть зітхнути спокійно: попереду – тільки найприємніше – довгоочікуваний випускнийпрекрасний привід для щасливих посмішок і іскристих радістю очей. Однак є в цій радості відгомін зворушливого і тихого смутку, адже настає час прощання з коледжем.

На святі були присутні: заступник міського голови Ю. Дзюбан та директор обласного методичного центру В. Сушко. Зі словом благословення до випускників звернулись: о.В.ЯкубишинПЦУ ) та о.П. Пастух ГКЦ).

З вітальним словом виступив заступник директора  коледжуДенисСергієв: «Сьогодні ви залишаєте навчальний заклад. У вас попереду – новий етап життя. Вірю, що на цьому шляху Вам не забракне сміливості та наполегливості! Ви впевнено крокуватимете до обраної цілі та зможете взяти на себе відповідальність за власну долю та долю країни!

Джордж Вашингтон говорив: «Освіта – ключ для відкриття золотих воріт свободи». Бажаю вам здобути цей ключ та вміло скористатися ним.

 

Ваші успіхи стануть найвищою винагородою для вчителів та батьків, які вкладали у Вас усю свою любов, дали знання та були поруч.

Висловлюю глибоку повагу і вдячність викладачам, тим, хто виховує і навчає, віддає знання, доброту і щирість сердець своїм вихованцям.

Щиро вітаю усіх зі святом. Нехай  це свято залишиться в кожному серці радісним настроєм, вірою у завтрашній день, надією на життєві гаразди та успіхи!»

 

Також прозвучали слова подяки педагогам, які невтомно і дбайливо опікувалися своїми вихованцями, самовіддано передавали свої знання, вміння та досвід.

Свято тривало… Звучали вітальні слова вчителів, прощальні та вдячні виступи випускників.

Переглядів: 621 | Додав: trb2080 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Меню сайту

Пошук по сайту


Категорії розділу

новини сайту [363]
чутки [0]

Календар

«  Июнь 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Форма входу

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0