Теребовлянський фаховий коледж культури і мистецтв

Пятница, 26.04.2024, 23:05

Вітаю Вас Гость | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2012 » Декабрь » 5 » Вони знайшли себе у творчій праці
10:31
Вони знайшли себе у творчій праці


   Теребовлянське вище училище культури впродовж років традиційно запрошує творчих та відомих людей. Проте, найбажанішими для навчального закладу є його випускники, їх 12 тисяч. Багато з них уже побували на зустрічах у стінах своєї альма-матері. Це працівники закладів культури та мистецтв Зборівщини, Лановеччини, Підгаєччини та Тернопільського району.
   А ось 27 листопада актова зала училища гостинно приймала випускників, а сьогодні працівників культури Борщівського району для участі в ток-шоу «Вони знайшли себе у творчій праці». Ведуча заходу, викладач училища Штефан Наталія Олександрівна радо представила дорогих гостей – випускників різних відділів та років навчання.
   З хвилюванням та приємністю кожен з них пригадав роки навчання в училищі, розповів про свої творчі успіхи у праці та представив мистецькі колективи. Серед них: начальник відділу культури Борщівської РДА О.Журавінська; заслужений працівник культури України, директор РБК – В.Гусак; провідний методист з вокально-хорового жанру – М.Кашуб‘як, заслужений працівник культури України, керівник зразкового аматорського театру слова – Г.Уруська; керівник народного аматорського ансамблю пісні і танцю «Збручани» - М.Будзінський; методист з театрального жанру – Г.Гоцко; керівник народного аматорського ансамблю народної музики РБК – Б. Храпчинський.
   Викладачі та студенти були подивовані виконанням аматорських колективів: зачаровані солов‘їним співом солістів РБК – Марії Кашуб‘як, Марії та Ольги Храпчинських, професійним виконанням учасників аматорського ансамблю народної музики.  А випускниця режисерського відділу Людмила Івасечко зачарувала мелодикою виконання поетичних творів рідною мовою. Подружжя Ольга та Володимир Ткачі, працівники закладу культури с.Кудринці подарували глядачам чудову авторську пісню.
   Враженнями від перших днів роботи поділилася молодий спеціаліст – Т.Попадин.
   Приємним було й те, що в гості завітала Ольга Синюк, випускниця режисерського відділу, а нині керівник фольклорного театру «Жартівниці Борщівського агротехнічного коледжу».
    Всі випускники висловили найщиріші слова вдячності педагогічному колективу Теребовлянського вищого училища культури за їх  невтомну працю.
Зі словом подяки до випускників звернулися заслужений працівник культури України, відмінник освіти України, директор Теребовлянського вищого училища культури М.І.Виннічик та заступник директора з навчальної роботи, відмінник освіти України Л.Р.Гордій.
   Студенти училища на згадку подарували випускникам сувеніри. Ми гордимося нашими випускниками, бо вони  з честю підтверджують знання своєю працею та продовжують утверджувати сьогодні найцінніші набутки української культури та мистецтва.
   Ілюстрацією того, що  випускники знайшли себе у творчій праці була виставка світлин.
   Дві години зустрічі пробігли  миттю, бо панувала доброзичлива і дружня атмосфера спілкування. І ми гордимося тим, що рівень навчальної підготовки молодих спеціалістів формує не тільки кваліфікованих фахівців, а й справжніх умільців. Висловлюємо щиру подяку дирекції училища та викладачам комісії фундаментальних та професійно-орієнтованих дисциплін  (голова комісії М.О.Ліпніцка) за допомогу в організації масового заходу.






Категорія: новини сайту | Переглядів: 1067 | Додав: saber | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar

Меню сайту

Пошук по сайту


Категорії розділу

новини сайту [363]
чутки [0]

Календар

«  Декабрь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Форма входу

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0