Теребовлянський фаховий коледж культури і мистецтв

Пятница, 26.04.2024, 22:05

Вітаю Вас Гость | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2014 » Апрель » 17 » Всесвітній день здоров'я
16:20
Всесвітній день здоров'я

   

    Всесвітньому Дню здоров‘я була присвячена виховна інформаційна година в Теребовлянському вищому училищі культури. Ми бажаємо один одному здоров‘я, навіть не задумуючись, що ми самі відповідальні за нього. Можна щодня по декілька разів говорити про здоров‘я, але нищити себе шкідливими звичками, нехтувати порадами фахівців, забруднювати довкілля, нищити духовне… Ріст захворюваності населення різними хворобами, щорічні констатації погіршення фізичного здоров‘я людей всього світу мають перед всіма ставити це питання першим у порядок денний.
     Метою проведення виховної години стало поширення інформації серед молоді про дії, яких треба дотримуватися для особистого захисту стали нормою для кожного.
   Запросили на зустріч лікаря РЦЛ Назарчук Валентину і начальника сектору у справах сім‘ї та молоді РДА Майор Галину, які професійно розповіли як запобігти  ризикам сьогодення аби убезпечити кожну людину і дати їй можливість бути здоровою.
   Назарчук  В.А. торкнулась у своїй промові проблем кожної молодої людини, яка, як відомо, спішить стати дорослою і незалежною від всіх, але, нехтуючи порадами, наражається на ризики захворювань, небезпечних для життя. Інфекційні, статтєві, серцеві, хвороби поганих звичок лікар ілюструвала випадками з власної медичної практики.
   Галина Майор поінформувала присутніх про проведення в Україні ІХ Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця», яка проходить цього річ під девізом «Я хочу бачити життя».  А це приклад духовного здоров‘я і певний іспит для всіх. Робити добро в навчальному закладі стало традицією. Загін волонтерів «Крокус» під орудою Турчиняк С.Р. активно включився у проведення Всеукраїнської акції «Серце до серця», а у минулому році показав кращий результат зі збору коштів в області. Сподіваємось,  що і цьогоріч результат буде хорошим і це не лише допоможе діткам з вадами зору, а й самим студентам стати відповідальними за здоров‘я держави і її громадян. В абсолютній тиші сприймали молоді люди розповіді гостей і дирекція навчального закладу переконана, що такі заходи сприятимуть бажанню ставати здоровими і фізично і духовно.

З.Габрук, заступник директора з виховної роботи Теребовлянського вищого училища культури

Категорія: новини сайту | Переглядів: 1123 | Додав: saber | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Меню сайту

Пошук по сайту


Категорії розділу

новини сайту [363]
чутки [0]

Календар

«  Апрель 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Форма входу

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0