Теребовлянський фаховий коледж культури і мистецтв

Понедельник, 29.04.2024, 19:57

Вітаю Вас Гость | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2021 » Декабрь » 12 » Заняття – конференція з англійської мови: “Cпособи підвищення мотивації в процесі вивчення іноземних мов та переваги багатомовності”
00:43
Заняття – конференція з англійської мови: “Cпособи підвищення мотивації в процесі вивчення іноземних мов та переваги багатомовності”

Заняття – конференція на тему: “Ways of increasing motivation while studying foreign languagesand benefits of being multilingual”

Cпособи підвищення мотивації в процесі вивчення іноземних мов та переваги багатомовності

Напевно, кожна молода людина ставить собі запитання: «Як стати успішним в обраній професії? Як знайти хорошу роботу та іти в ногу з часом? Що цікавого я можу дізнатися і як це допоможе мені у майбутньому?».

Звісно, бажання бути успішним – одна із характерних рис сучасної людини, та,щоб не відставати у швидкоплинному світі потрібно мати багато знань та вмінь. Глобалізація, технічний прогрес, нові можливості світу диктують свої правила. Значення іноземних мов у цьому заплутаному процесі важко переоцінити…

10 грудня викладачі іноземних мов Кузик Оксана Володимирівна та Солтисік Ірина Володимирівна провели заняття – конференцію на тему: “ Ways to increase motivation when learning foreign languages and the benefits of multilingualism ” (“Cпособи підвищення мотивації в процесі вивчення іноземних мов та переваги багатомовності”) із студентами ІІ курсу спеціалізації «Народна хореографія». Основна мета заняття – акцентувати увагу молоді на важливості вивчення англійської мови (мови міжнародного спілкування) у глобалізованому світі. Адже вивчення світового досвіду та обмін інформацією у політичній, економічній, спортивній, мистецькій сферах відбуваються саме англійською мовою. Однією із головних тем дискусії стала тема підвищення мотиваціїу непростому процесі вивчення іноземної мови. Важко не погодитися, що  заохочення вчитися відіграє важливу роль для досягнення мети, самоосвіти та самовдосконалення.

Студенти підготували короткі повідомлення про переваги вивчення іноземної мови, які вони озвучили за круглим столом. Можливість подорожувати, навчатися будь – де у світі, отримати престижну роботу, розвиватися, почуватися впевненим в іншомовному середовищі, мати доступ до великого джерела інформації – ті ідеї, що виявилися найважливішими.

Висловлення ідей дало їм змогу продемонструвати свої вміння аргументувати власну думку в діловій атмосфері.

Cпособи підвищення мотивації в процесі вивчення іноземних мов та переваги багатомовності

Однією з ключових ідей заняття було складання карти, на якій схематично зобразили переваги вивчення іноземної мови.

Студентам було запропоновано переглянути відео “Ways of motivate yourself when learn English” (“Способи мотивації при вивченні англійської мови”), в якому представлено мотиваційні фактори носієм мови.

Інформація відео виявилась цікавою та викликала обговорення у групі.

На завершення студентам було запропоновано пройти анкетування до теми заняття, опираючись на побачене та почуте.

Радує те, що студенти залишилися задоволені отриманим досвідом, ставши учасником подібного формату заняття.

Бути освіченим та ерудованим значить вивчати мови. Так було з давніх – давен. Сьогодення нічим не відрізняється. Молодь має розуміти це, тому, що така вимога часу. Вивчайте англійську, бо вона відкриває вікно у світ та дає нові перспективи.

 

Статтю підготувала Солтисік Ірина

Переглядів: 296 | Додав: trb2080 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Меню сайту

Пошук по сайту


Категорії розділу

новини сайту [363]
чутки [0]

Календар

«  Декабрь 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Форма входу

Архів записів

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0